Studentenvereniging op Windesheim

By Published On: april 17th, 2024

De TAB: Het Hart van Windesheim’s Studentenvereniging ZHTC

De “Take A Break” (TAB) kamer op Windesheim is een cruciale ruimte voor leden van ZHTC, een studentenvereniging die bekend staat om zijn levendige gemeenschap en sterke banden onder leden. Het is de plek waar je als ZHTC’er tijdens je vrije uren kunt vertoeven, of het nu voor, tijdens of na je colleges is. Buiten de heerlijke geur van tosti’s en het geluid van Nintendo Switch-games, is de TAB een centrale ontmoetingsplaats voor gezelligheid en ontspanning.

Het Concept van TAB

De TAB is uniek in zijn soort door het betalingssysteem; er wordt hier niet gewerkt met cash of een pin automaat. In plaats daarvan gebruiken we een TAB-tegoed, een systeem dat gebaseerd is op vertrouwen en sociale controle. Je betaalt via een Tikkie en noteert je tegoed met een stift op het whiteboard. Wanneer je iets consumeert, verminder je jouw tegoed met het desbetreffende bedrag. Een innovatief systeem dat vertrouwen tussen leden benadrukt en het gemakkelijk maakt voor iedereen.

Daarnaast dient de TAB als visitekaartje voor de vereniging en als opslag voor promotiematerialen. Onze sponsoren hebben de mogelijkheid om een promotieplek op de muur te bemachtigen, wat een effectieve manier is om leden te bereiken. Ook worden alle communicatiematerialen voor open dagen hier opgeslagen. Handige gratis producten zoals deodorant, gel, en maandverband zijn ook aanwezig voor als je de avond ervoor wat te lang in de sociëteit hebt doorgebracht.

Het Eten

Met een ‘uitgebreid’ assortiment aan maaltijden, zoals broodjes bapao en rookworsten, biedt de TAB voedzame en betaalbare opties aan. Deze zijn speciaal geselecteerd om de al genoeg uitgebuite student niet verder te belasten. Studenten kunnen ook hun eigen eten meenemen en gratis gebruikmaken van faciliteiten zoals een oventje, tosti-ijzer, of de magnetron om hun maaltijden op te warmen. Daarnaast is er gratis koffie beschikbaar, die je wel zelf moet zetten.

De Banken

Uit onderzoek blijkt dat de banken in de TAB uiterst comfortabel zijn. Dit maakt de TAB een aantrekkelijke plek voor een snelle powernap of om gewoon even te ontspannen na een lange dag of een zware nacht. Niet zelden worden leden slapend gevonden op deze banken, wat getuigt van de comfortabele en aangename atmosfeer die er heerst.

De Meme-Muur

Aan het einde van de TAB bevindt zich de fameuze meme-muur. Deze muur biedt een alternatief voor het lezen van nieuws over ZHTC; je kunt er in plaats daarvan genieten van humoristische creaties die leden hebben opgehangen. Iedereen is vrij om bij te dragen aan de muur, zolang de inhoud respectvol en van goede kwaliteit is in zowel taalgebruik als humor.

De Eastereggs

Een van de meest intrigerende aspecten van de TAB zijn de zogenoemde easter eggs. Deze kleine, vaak humoristische of mysterieuze toevoegingen, waaronder een zebrahoofd, een hangend HJ flesje, een slang en een paar schoenen, voegen een element van verrassing en ontdekking toe aan de ruimte. Ze zijn een bron van gesprek en speculatie onder de leden, en dragen bij aan de unieke charme van de TAB.

Conclusie

De TAB is niet zomaar een ruimte; het is een levendig centrum van activiteit, ontspanning, en gemeenschapszin. Hier komen tradities en moderniteit samen in een omgeving die zowel functioneel als uitnodigend is. Het is een essentieel onderdeel van het leven bij ZHTC, waar leden zich kunnen verzamelen, ontspannen en genieten van hun studententijd in volle teugen. De TAB staat symbool voor de essentie van wat het betekent om deel uit te maken van deze dynamische gemeenschap.

Dit hart van de ZHTC studentenvereniging blijft een fundament voor zowel de nieuwe als de oude leden, en zal dat nog jaren blijven.

Deel dit artikel

Geschreven door : admin

Leave A Comment

volg ons

Kom langs als buddy!

Tijdens deze dag ervaar je niet alleen de gezellige sfeer, maar krijg je ook inzicht in wat ZHTC zo bijzonder maakt.

Het laatste nieuws

Al meer dan 10.000 Studenten zijn lid geweest bij ZHTC

Twijfel je nog of ZHTC iets voor jou is? Loop dan een dag mee als buddy!

Het Buddy formulier

Je wordt begeleid door een lid van onze prachtige sociëteit. Tijdens deze dag ervaar je niet alleen de gezellige sfeer, maar krijg je ook inzicht in wat ZHTC zo bijzonder maakt.

Het is een uitgelezen kans om te proeven van de unieke en verrijkende ervaring die ZHTC te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je als buddy te verwelkomen en je te laten zien wat onze sociëteit zo speciaal maakt!

Drinken doe je met maten!

Contact gegevens

We hebben alleen een paar gegevens van je nodig, zodat wij goed voorbereid zijn op je komst.

Je gegevens worden uitsluitend hiervoor gebruikt

Mogen wij je nog iets vragen?

Daartegenover staat een gratis biertje  ;)

Hoe ben je op onze site/ vereniging terecht gekomen?

Je antwoord betekend veel voor ons!