Kom meer te weten over onze studentenvereniging

een foto van onze prachtige sociëteit

Wie is studentenvereniging ZHTC Zwolle?

Bij ZHTC draait alles om saamhorigheid, broederschap en zelfontplooiing.

Bij ZHTC draait alles om saamhorigheid, broederschap en zelfontplooiing.

een foto van onze prachtige sociëteit
  • We zijn een diverse groep studenten die verbonden zijn door een passie voor technologie, innovatie, gezelligheid en bier.

  • Onze leden variëren van eerstejaars tot gevorderde studenten, met verschillende achtergronden en studierichtingen.

  • Wat ons verbindt is onze toewijding aan het vormen van langdurige vriendschappen, het delen van ervaringen en het samen streven naar persoonlijke en professionele groei.

Wat doet de studentenvereniging ?

Als studentenvereniging organiseren wij veel verschillende activiteiten en evenementen, zoals soos avonden in ons eigen pand, tot leerzame workshops, sporttoernooien en andere uitstapjes. Daarnaast kan je elk jaar bij ons terecht voor de Bierweek en de Highland Games. Het is ons doel om een uitdagende en stimulerende omgeving te bieden waarin onze leden zich kunnen ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak, maar ook een plek waar je lekker jezelf kan zijn en vrienden voor het leven kan maken!

Daarnaast kan je bij ons in verschillende commissies om jezelf te ontwikkelen en te leren van andere leden. Zo leer je nieuwe vaardigheden en heb je een mooie bonus voor op je CV, maar verbeter je ook de band met de andere leden van een commissie.

10.000 +

Leden

30 +

Jaarlijkse activiteiten

Waarom Studentenvereniging ZHTC Zwolle

Bij ZHTC vind je mensen met verschillende achtergronden, studierichtingen en interesses. Onze vereniging bruist van energie en activiteit. Op elk moment is er wel iemand te vinden in het pand, en zo leer je veel nieuwe mensen kennen (en bouw je meteen je netwerk op). Wat ons echt anders maakt, is onze hechte onderlinge band. Bij ZHTC vind je niet alleen vrienden, maar ook een tweede familie. Wij steunen elkaar door dik en dun, vieren elkaars successen en staan klaar om elkaar te helpen in tijden van nood. Bij ZHTC ben je nooit alleen. 

Kortom, ZHTC is meer dan alleen een studentenvereniging. Het is een vereniging waarin vriendschap, groei en plezier hand in hand gaan en waar iedereen welkom is om mee te doen aan het avontuur dat student zijn zo bijzonder maakt.

Woordje van het bestuur van studentenvereniging zwolle

Wij zijn Bestuur Vogd, het enthousiaste en gedreven bestuur van de studentenvereniging ZHTC in Zwolle. Wij vijf zetten we ons met hart en ziel in om het komende jaar voor onze leden een onvergetelijke studententijd te geven.
Wij zorgen we voor een warme en gezellige, inclusieve en veilige sfeer in onze sociëteit, waar je altijd terecht kunt voor een [drankje/hapje/praatje/spelletje].
Ben je student in Zwolle en op zoek naar een leuke, gezellige en actieve studentenvereniging? Kom dan langs bij ZHTC! We heten je graag welkom tijdens een van onze soosavonden deze zijn elke donderdag en vrijdag dan zijn wij vanaf 20:00 open!

Wat is de soos

In het bruisende hart van ASV ZHTC ligt onze soos, de sociëteit waar elke student zich thuis voelt en waar de essentie van onze vereniging tot uiting komt.

Een thuis weg van huis

Ontworpen om een warme en uitnodigende sfeer te bieden, biedt de soos van ZHTC een veilige haven voor studenten.

Plek van ontwikkeling

De soos omhult je met een gevoel van comfort en blijdschap. Het is dé plek waar gelach en goede vibes altijd aanwezig zijn. Hier voel je je direct thuis, omringd door vrienden en een ontspannen sfeer.

Dé hotspot voor vrienden

De soos is voor vrienden dé place-to-be voor een geweldige tijd samen. Het is waar de lol nooit ophoudt en waar de vibe altijd goed is.