Studentenfeest in Zwolle x Sorores

By Published On: april 16th, 2024

Feestelijke Vijfde Verjaardag van Dispuut Sorores bij ZHTC

Op 14 maart 2024 vierde het vrouwendispuut Sorores haar eerste lustrum met een spetterend feest bij ZHTC. De avond, gethematiseerd als ‘Fancy Going Vunzig’ met een ‘Cocktail’ dresscode, was een ware ode aan de unieke geest van dit energieke en dynamische dispuut. Hieronder duiken we dieper in wat een dispuut betekent binnen ZHTC, de hoogtepunten van het lustrumfeest, en waarom dergelijke evenementen zo belangrijk zijn voor het dispuutsleven.

De Rol van Disputen binnen ZHTC

Disputen zijn meer dan alleen subgroepen binnen studentenverenigingen; ze zijn vitale organen die de hartslag van de vereniging vormen. Elk dispuut binnen ZHTC, zoals Sorores, heeft zijn eigen karakter en tradities en biedt een thuisbasis voor studenten die zich verbonden voelen met specifieke waarden en interesses. Disputen organiseren hun eigen evenementen en activiteiten, wat bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling van hun leden en verrijking van het studentenleven biedt. Deze kleinere gemeenschappen binnen de grotere vereniging zorgen voor een hechtere band tussen leden en bieden een platform voor leiderschapsontwikkeling en teambuilding.

De Feestelijke Viering van het Eerste Lustrum

De vijfde verjaardag van Sorores was niet alleen een feest; het was een manifestatie van de kracht en de spirit van het dispuut. De avond werd op spectaculaire wijze ingeluid met een speech gevolgd door een adembenemende vuurspuwact, wat de energie van het feest meteen naar een hoogtepunt bracht.

Onthullingen en Hoogtepunten van de Avond

Een van de visuele hoogtepunten was de onthulling van de nieuwe dispuutskleding. De leden paradeerden trots in hun nieuwe outfits, wat de verbondenheid en trots binnen het dispuut benadrukte. Het mysterieuze object dat onder een laken hing bleek een innovatief neon dispuutsbord te zijn, dat speciaal voor deze gelegenheid was gemaakt om het lustrum te vieren. De onthulling van het bord was een sleutelmoment dat de aanwezigen betoverde en de identiteit van Sorores binnen de vereniging versterkte.

Exclusieve Drankjes en Dans

Niet alleen de muziek en de dans waren hoogtepunten, maar ook de exclusieve drankjes droegen bij aan de feestvreugde. Het favoriete drankje van Sorores, ‘Zoet Met Pit’, werd een hit. Deze speciale cocktail, vakkundig bereid door deskundige barmannen, vloeide rijkelijk en was een essentieel onderdeel van de avond. Het was een perfect voorbeeld van hoe Sorores innovatie en plezier combineert in hun evenementen.

Muziek, Dans en Energie

De beats van de live DJ’s vulden de ruimte met energie, waarbij elk nummer de feestgangers naar de dansvloer trok. De avond was gevuld met lachen, dansen en het vieren van de kracht van vrouwelijke vriendschap en verbondenheid.

Afsluitende Gedachten

De vijfde verjaardag van Sorores was een memorabel moment dat de waarden van vriendschap, leiderschap en vreugde benadrukte die centraal staan bij dit dispuut. Het evenement toonde niet alleen de hechte gemeenschap die Sorores is, maar ook de belangrijke rol die disputen spelen binnen ZHTC. De avond was een bevestiging van de kracht van samen komen om speciale momenten te vieren, en het versterkte de banden tussen de leden en de bredere gemeenschap van ZHTC.

Deel dit artikel

Geschreven door : admin

Leave A Comment

Al meer dan 10.000 Studenten zijn lid geweest bij ZHTC

Twijfel je nog of ZHTC iets voor jou is? Loop dan een dag mee als buddy!

Het Buddy formulier

Je wordt begeleid door een lid van onze prachtige sociëteit. Tijdens deze dag ervaar je niet alleen de gezellige sfeer, maar krijg je ook inzicht in wat ZHTC zo bijzonder maakt.

Het is een uitgelezen kans om te proeven van de unieke en verrijkende ervaring die ZHTC te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je als buddy te verwelkomen en je te laten zien wat onze sociëteit zo speciaal maakt!

Drinken doe je met maten!

Contact gegevens

We hebben alleen een paar gegevens van je nodig, zodat wij goed voorbereid zijn op je komst.

Je gegevens worden uitsluitend hiervoor gebruikt

Mogen wij je nog iets vragen?

Daartegenover staat een gratis biertje  ;)

Hoe ben je op onze site/ vereniging terecht gekomen?

Je antwoord betekend veel voor ons!