Studentenactiviteiten in Zwolle: De eindweek van ZHTC

By Published On: juli 4th, 2024

Eindweek 2024 bij ZHTC: Balearic Paradise

Waarde Leden en Ledinnen,
De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor de spectaculaire Eindweek van ZHTC, dé studentenvereniging van Zwolle. Sinds de oprichting in 2015, is de Eindweek uitgegroeid tot een onmisbare traditie waarin we samen het begin van de vakantie vieren. Deze week staat in het teken van “Balearic Paradise” en biedt een perfect moment voor zowel nieuwe als huidige studenten van Windesheim om de zomer in te luiden en kennis te maken met het bruisende verenigingsleven van ZHTC.

Hoogtepunten van de Eindweek

Donderdag 4 juli: Aftrap met Record Day en Dignitas Bananen Republiek

We trappen de Eindweek af met een dag vol muziek en records tijdens Record Day, gevolgd door het spectaculaire Republiek feest georganiseerd door de heren van Dignitas. Dit evenement is de ideale gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en het studentenleven in Zwolle te ervaren.

Vrijdag 5 juli: Auxilium ZHTCochella

De dames van Auxilium brengen op vrijdag de zomer naar ZHTC met heerlijke cocktails tijdens ZHTCochella. Geniet van exotische drankjes met een Viper-tintje terwijl je nieuwe vrienden maakt binnen de studentenvereniging Zwolle.

Zaterdag 6 juli: Afentiká Mannenveiling

Op zaterdag organiseren de heren van Afentiká de iconische Mannenveiling. Hier kunnen zowel mannen als vrouwen, en iedereen daarbuiten, zichzelf laten veilen voor het goede doel. Vorig jaar werd er maar liefst €1200 opgehaald voor drie Zwolse goede doelen. Dit evenement toont de sociale betrokkenheid van onze studentenvereniging en is een unieke ervaring die je niet mag missen!

Zondag 7 juli: Barbecue en DJ Stefan

Sluit je weekend af met een heerlijke barbecue op zondag. Onder het genot van een (nep)vleesje en een verfrissende Viper kun je genieten van de muziek van DJ Stefan. Dit is de perfecte gelegenheid om te ontspannen en je medestudenten beter te leren kennen in een gezellige setting.

Maandag 8 juli: Dubbel D Spelletjesavond

De week begint met een gezellige spelletjesavond georganiseerd door Dubbel D. Dit evenement is ideaal om de stress van het studeren in Zwolle even te vergeten en samen met je vrienden plezier te hebben.

Dinsdag 9 juli: Treetje Viper zitten

Dinsdag staat in het teken van de ultieme Viper-liefhebber. je kan je namelijk opgeven om een treetje viper op te drinken, ben jij als eerst? ‘s Avonds organiseert Hunc Fastum een spectaculaire Silent Disco, waar je kunt dansen op de beste beats zonder de buren te storen. Een geweldige manier om je week een extra boost te geven!

Woensdag 10 juli: Viperlympics

Op woensdag worden de Viperlympics georganiseerd samen met Sorores. Deze dag combineert sport en plezier met Viper-drankjes. Een unieke kans om je sportieve kant te tonen en tegelijkertijd te genieten van het verenigingsleven in Zwolle.

Donderdag 11 juli: Eindweek Finale met DJ Gusbert

De laatste dag van de Eindweek sluiten we af met een onvergetelijke avond georganiseerd door de Balearic crew. DJ Gusbert zal ons voorzien van de beste beats terwijl we samen de Eindweek en het studeren in Zwolle vieren.

Traditiegetrouw: Het Zwembad van Bierkratten

Geen Eindweek is compleet zonder het beroemde zwembad van bierkratten! Dit iconische onderdeel van de week biedt een unieke ervaring en versterkt de band tussen alle deelnemers. Neem een duik en geniet van de zomerse sfeer terwijl je herinneringen maakt die een leven lang meegaan.

Sluit je aan bij ZHTC

De Eindweek is niet alleen een kans om het begin van de vakantie te vieren, maar ook een perfecte gelegenheid voor nieuwe en huidige studenten van Windesheim om ZHTC, de studentenvereniging van Zwolle, te ontdekken. ZHTC biedt een geweldige mix van sociale, culturele en sportieve activiteiten die het studentenleven in Zwolle verrijken.
We kijken ernaar uit om samen met jullie deze geweldige week te vieren en de vakantie op een spetterende manier te beginnen. Vergeet niet regelmatig onze website zhtc.nl te bezoeken voor meer informatie en updates.
Laten we er samen een onvergetelijke Eindweek van maken!
Met vriendelijke groet,
Het Organisatieteam van de Eindweek

Waarom Lid Worden van ZHTC?

Als student in Zwolle biedt lidmaatschap bij ZHTC je de kans om je studentenleven optimaal te benutten. Of je nu op zoek bent naar nieuwe vrienden, wilt deelnemen aan sportactiviteiten, of je sociale vaardigheden wilt ontwikkelen, ZHTC heeft het allemaal. Onze vereniging staat open voor alle studenten van Windesheim en biedt een breed scala aan activiteiten en evenementen die je studietijd in Zwolle onvergetelijk maken.
Doe mee aan de Eindweek, ontdek wat ZHTC voor jou kan betekenen, en maak deel uit van de leukste studentenvereniging van Zwolle!

Deel dit artikel

Geschreven door : admin

Leave A Comment

Al meer dan 10.000 Studenten zijn lid geweest bij ZHTC

Twijfel je nog of ZHTC iets voor jou is? Loop dan een dag mee als buddy!

Het Buddy formulier

Je wordt begeleid door een lid van onze prachtige sociëteit. Tijdens deze dag ervaar je niet alleen de gezellige sfeer, maar krijg je ook inzicht in wat ZHTC zo bijzonder maakt.

Het is een uitgelezen kans om te proeven van de unieke en verrijkende ervaring die ZHTC te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je als buddy te verwelkomen en je te laten zien wat onze sociëteit zo speciaal maakt!

Drinken doe je met maten!

Contact gegevens

We hebben alleen een paar gegevens van je nodig, zodat wij goed voorbereid zijn op je komst.

Je gegevens worden uitsluitend hiervoor gebruikt

Mogen wij je nog iets vragen?

Daartegenover staat een gratis biertje  ;)

Hoe ben je op onze site/ vereniging terecht gekomen?

Je antwoord betekend veel voor ons!