Ervaringen van Oud Introlopers: 2018-2023

By Published On: juli 4th, 2024

Wat is de introweek

Een introweek lopen kan een waardevolle ervaring zijn voor nieuwe studenten om verschillende redenen. De introweek is de start van een geweldige studententijd, en ook de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen die vrienden voor het leven kunnen worden. Tijdens de intro ga je samen met anderen een geweldige week tegemoet met veel leuke activiteiten die je de rest van je leven zult onthouden. Mocht je nog twijfelen of je ook introweek wilt lopen bij de oudste en leukste studentenvereniging van Zwolle, laat je dan overtuigen door de verhalen van een aantal oud introlopers van ZHTC (2018 tot 2023).

de 4 dj's op het dak van de soos die feest vieren tijdens de introweek

Josh Carver 2018

Mijn introweek bij ZHTC was fantastisch. Vanaf het eerste moment voelde ik me thuis in een hechte groep mensen. Een van de leukste momenten was toen ik met ouderejaars als laatste naar de camping ging en we halverwege de terugweg bij Dinoland op de dino’s een fotoshoot hebben gedaan. In mijn groepje ontmoette ik mijn toekomstige buddy van mijn dispuut, Afentiká, wat extra speciaal was. De mentoren waren super chill en wisten precies hoe ze ons moesten begeleiden. De grootste uitdaging was genoeg slaap krijgen, maar het was het 100% waard. Ik heb geleerd hoe leuk Zwolle is en hoe geweldig ZHTC kan zijn. De sfeer was super gezellig en er was ruimte voor iedereen. Ik zou niets veranderen aan deze onvergetelijke week.

Braldt Haak 2018

Het lijkt wel duizend jaar geleden. Het jaar is 2018, en ik heb net mijn havodiploma gehaald. Omdat er in Apeldoorn geen hogeschool zit, zal ik naar een andere stad moeten. Zwolle. Prima. Opeens een belletje. Ben je geïnteresseerd in een studentenvereniging? “Prima!” zeg ik. Eigenlijk moet ik tijdens de intro werken, maar ik lieg tegen mijn baas dat het de studie introductie is. Ik heb daarna nooit meer teruggekeken. Een week vol lol, feesten, opdrachten en mensen leren kennen. Daarna, soosavonden vol plezier. Zelf je eerste feest organiseren. Doorgroeien. Zes jaar later is zowel de wereld als mijn leven compleet anders, maar ik ben nog steeds lid van ZHTC.

Niek Oosterhoff 2019

Ik zou mijn introweek omschrijven als een bijzondere week. Als je me nu zou vragen hoe het was zou ik zeggen: “Geweldig” maar zou ik het lastig vinden om precies te vertellen wat ik gedaan heb. Alles is zo snel voorbij gevlogen, voordat ik het wist was het alweer voorbij. Maar al met al was het een geweldige ervaring die ik iedereen aanraadt.

Rik van der Linde 2019

Tijdens mijn introweek bij studentenvereniging ZHTC in 2019 heb ik een geweldige tijd gehad. De activiteiten waren leuk en gevarieerd, en ik heb de leukste mensen ontmoet waarmee we direct na de intro een dispuut hebben gevormd genaamd Hunc Fastum. Hoewel ik Zwolle al goed kende, bood de introweek een waardevolle kennismaking met de vereniging en haar leden. Het was een onvergetelijke ervaring die ik zo nog een keer zou willen meemaken.

Lieke Berger 2021

Tijdens mijn introweek van 2021 was corona net ‘’voorbij’’ en was de eerste post-corona intro weer! Kroegentochten, heel veel bieries drinken en gefeut worden gingen gepaard met dagelijks je QR scannen en geen camping, maar bij ZHTC-ers thuis slapen. Dit maakte plaats voor nog meer feestjes en nóg minder slaap! Maar wie wilt er ook slapen tijdens zo’n leuke intro?

Mila Buter 2022

Introweek 2022 was een chaos op de beste manier mogelijk. Ik heb 4 dagen lang ontzettend hard gelachen, gefeest, spellen gespeeld en vrienden gemaakt. Elke dag moe uit je tent kruipen maar met zijn allen er weer tegenaan gaan was geweldig, je voelde je nooit alleen. De sfeer en de energie tijdens deze week waren gewoonweg fantastisch.

Sjoerd van Doorn 2022

De introductie was een geweldige tijd waarin ik mijn jaargenoten en veel andere mensen van de vereniging goed heb leren kennen. Hoewel het soms zwaar was, was het vooral leuk om samen vier dagen door te brengen en nieuwe vriendschappen te creëren. Aan het einde van de introductie keek ik voldaan terug op deze leuke en bijzondere tijd, blij met de banden die ik had gevormd en de leuke herinneringen die we hebben gemaakt.

Thimo Reumerman 2023

Als een van de meest recente introlopers kan ik zeggen dat mijn ervaring in 2023 buitengewoon was. De activiteiten waren perfect georganiseerd en boden een goede mix van plezier en uitdaging. Ik heb geleerd hoe waardevol het is om deel uit te maken van een sterke gemeenschap en heb vrienden gemaakt die ik mijn hele leven zal koesteren. De introweek bij ZHTC heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik kijk uit naar de vele jaren die nog komen.

Mocht je nou nog steeds twijfelen of je introweek wilt lopen, kijk dan vooral even naar de andere blogposts over de introweek, neem een kijkje op de Instagram van ZHTC of ZHTCintroweek, of kom een keer langs bij ons op de soos. Mocht je verdere vragen hebben, kun je die altijd sturen naar intro@zhtc.nl.

Sluit je aan bij onze prachtige vereniging

Het lopen van een introweek bij een studentenvereniging zoals ZHTC is een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. De verhalen van oud introlopers laten zien hoe waardevol en leuk deze periode kan zijn. Van het vormen van levenslange vriendschappen tot het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden, de introweek biedt een perfecte start van je studententijd. Als je nog twijfelt, neem een kijkje op de website van ZHTC, volg hun Instagram of bezoek de soos voor meer informatie. Mocht je vragen hebben, stuur dan een e-mail naar intro@zhtc.nl. Je avontuur wacht op je!

Deel dit artikel

Geschreven door : admin

Leave A Comment

volg ons

Een kort overzicht van de onderwerpen in dit artikel.

Kom langs als buddy!

Tijdens deze dag ervaar je niet alleen de gezellige sfeer, maar krijg je ook inzicht in wat ZHTC zo bijzonder maakt.

Het laatste nieuws

Al meer dan 10.000 Studenten zijn lid geweest bij ZHTC

Twijfel je nog of ZHTC iets voor jou is? Loop dan een dag mee als buddy!

Het Buddy formulier

Je wordt begeleid door een lid van onze prachtige sociëteit. Tijdens deze dag ervaar je niet alleen de gezellige sfeer, maar krijg je ook inzicht in wat ZHTC zo bijzonder maakt.

Het is een uitgelezen kans om te proeven van de unieke en verrijkende ervaring die ZHTC te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je als buddy te verwelkomen en je te laten zien wat onze sociëteit zo speciaal maakt!

Drinken doe je met maten!

Contact gegevens

We hebben alleen een paar gegevens van je nodig, zodat wij goed voorbereid zijn op je komst.

Je gegevens worden uitsluitend hiervoor gebruikt

Mogen wij je nog iets vragen?

Daartegenover staat een gratis biertje  ;)

Hoe ben je op onze site/ vereniging terecht gekomen?

Je antwoord betekend veel voor ons!