de 4 dj's op het dak van de soos die feest vieren tijdens de introweek

De Bruisweek bij ZHTC: Het Hoogtepunt van je Introductie in Zwolle

By Published On: juni 20th, 2024

De bruisweek is het grootste evenement voor studenten in Zwolle en dit jaar belooft het weer een onvergetelijke ervaring te worden. Van 26 augustus tot 28 augustus kunnen nieuwe studenten kennismaken met Zwolle, medestudenten en de verschillende studentenverenigingen die de stad rijk is. Ook dit jaar draagt asv ZHTC, de oudste studentenvereniging van Zwolle, haar steentje bij aan dit spektakel. In samenwerking met Buro Ruis zorgt ZHTC voor een bruisende week vol activiteiten en feesten.

Dagprogramma: Ontspanning en Actie

Maandag 26 augustus en Dinsdag 27 augustus

Tijdens de bruisweek kun je ons beide dagen overdag vinden op de bruiscamping. Deze camping is een ideale plek om even bij te komen van het drukke programma en nieuwe mensen te ontmoeten. Bij onze relaxplek kun je terecht voor een gezellig gesprek over het studentenleven in Zwolle en om te horen wat ZHTC te bieden heeft. Voor degenen die wat energie over hebben, organiseren we ook een potje beachvolleybal. Dit is niet alleen een leuke manier om actief bezig te zijn, maar je maakt ook kans om een gepersonaliseerde ZHTC beachbal te winnen.

Dinsdag: Een Druk Programma

De dinsdag van de bruisweek is bijzonder druk en vol met activiteiten. We beginnen de dag met het organiseren van twee lunches voor de studenten van de opleidingen Bouwkunde en Elektrotechniek. Dit is een geweldige kans om in een informele setting met medestudenten en ouderejaars in contact te komen en vragen te stellen over de studies en het studentenleven.

Naast de activiteiten op de bruiscamping, waar je opnieuw kunt genieten van de relaxplek en het beachvolleybal, zijn we ook aanwezig op de infomarkt op Windesheim. Hier staan we met andere bedrijven en studentenverenigingen om informatie te verstrekken aan de nieuwe studenten. Het is een geweldige kans om meer te weten te komen over de mogelijkheden binnen ZHTC en andere organisaties. Op de infomarkt kun je ook deelnemen aan een potje bierpong en nogmaals kans maken op een ZHTC beachbal.

In de middag gaan we verder met een van de nieuwe onderdelen van de bruisweek: de bruisgames in het Wezenlandenpark. Samen met Buro Ruis en de andere studentenverenigingen uit Zwolle organiseren we hier diverse activiteiten. Denk aan een stormbaan, levensgroot bierpul schuiven en nog veel meer. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook een uitstekende manier om je medestudenten beter te leren kennen en samen te werken.

Avondprogramma: Feesten bij ZHTC

Maandag 26 augustus: Silent Disco

Een van de hoogtepunten van de bruisweek is de traditionele silent disco op maandagavond. Dit is een feest waar iedereen via draadloze koptelefoons naar muziek luistert, wat een unieke en bijzondere sfeer creëert. Met drie verschillende muziekkanalen is er voor iedereen wel iets leuks om op te dansen. Of je nu van pop, rock, techno of andere muziekstijlen houdt, bij de silent disco van ZHTC komt iedereen aan zijn trekken. Het is de perfecte manier om de bruisweek feestelijk en gezellig te beginnen.

Dinsdag 27 augustus: End of Summer Party en Foamparty

Dinsdagavond staat in het teken van de End of Summer party, gecombineerd met een foamparty in onze tuin. Deze avonden zijn altijd een groot succes en trekken veel studenten aan. DJ Luca en Friends zorgen voor de muziek en een geweldige sfeer. Het schuim van de foamparty zorgt voor extra plezier en onvergetelijke momenten. Deze combinatie van een zomerfeest en foamparty maakt de avond tot een ware belevenis. En wat het nog beter maakt: de drankjes zijn super betaalbaar. Voor slechts €1,50 per biertje kun je genieten van een avond vol feest en gezelligheid. Daarnaast is er een Flugelmeisje aanwezig waar je losse flugel of een doos voor je vrienden kunt kopen, wat altijd garant staat voor veel plezier.

Maak de Bruisweek Onvergetelijk

De bruisweek biedt een perfecte mix van activiteiten, informatie en feesten. Het is een kans om nieuwe mensen te ontmoeten, de stad Zwolle te verkennen en een voorproefje te krijgen van het studentenleven bij ZHTC. Of je nu een potje beachvolleybal speelt, deelneemt aan de bruisgames, of tot in de late uurtjes danst tijdens de feesten, er is voor ieder wat wils.

Het is belangrijk om te onthouden dat de bruisweek niet alleen draait om plezier maken, maar ook om je eerste stappen te zetten in je nieuwe leven als student. Het is een gelegenheid om vrienden voor het leven te maken, nieuwe vaardigheden te leren en jezelf te ontdekken in een nieuwe omgeving. De ervaringen en herinneringen die je tijdens de bruisweek opdoet, zullen je de rest van je studententijd bijblijven.

Als je je nog niet hebt ingeschreven voor de bruisweek, zorg dan dat je dit snel doet via de link op onze website. Vergeet niet om je goed voor te bereiden en je spullen op tijd in te pakken. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via intro@zhtc.nl of kom langs op onze soos. We kijken ernaar uit om er samen met jou een onvergetelijke bruisweek van te maken!

Met de bruisweek aan de horizon is dit het perfecte moment om je klaar te maken voor een van de meest opwindende weken van je studententijd. Laat de kans niet voorbijgaan om deel te nemen aan dit fantastische evenement en alle geweldige dingen die ZHTC en Zwolle te bieden hebben. Tot ziens tijdens de bruisweek!

Deel dit artikel

Geschreven door : admin

Leave A Comment

Al meer dan 10.000 Studenten zijn lid geweest bij ZHTC

Twijfel je nog of ZHTC iets voor jou is? Loop dan een dag mee als buddy!

Het Buddy formulier

Je wordt begeleid door een lid van onze prachtige sociëteit. Tijdens deze dag ervaar je niet alleen de gezellige sfeer, maar krijg je ook inzicht in wat ZHTC zo bijzonder maakt.

Het is een uitgelezen kans om te proeven van de unieke en verrijkende ervaring die ZHTC te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je als buddy te verwelkomen en je te laten zien wat onze sociëteit zo speciaal maakt!

Drinken doe je met maten!

Contact gegevens

We hebben alleen een paar gegevens van je nodig, zodat wij goed voorbereid zijn op je komst.

Je gegevens worden uitsluitend hiervoor gebruikt

Mogen wij je nog iets vragen?

Daartegenover staat een gratis biertje  ;)

Hoe ben je op onze site/ vereniging terecht gekomen?

Je antwoord betekend veel voor ons!