Logo van ZHTC in gele letters met een horizontale streep door de letters 'ZHTC'. Boven het logo staat Alegemene studentenvereniging

presenteert

ZHTC Introweek en bruisweek

21 t/m 24 augustus – Zwolle

Doe Mee Aan De Leukste Introweek Van Zwolle!

Wij zorgen dat je als nieuwe student in zwolle goed voorbereid bent

Bruisweken:

De HBO Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle. Gedurende drie dagen krijg je de kans om je opleiding, de stad, studentenverenigingen en je toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier te leren kennen. Met een bruisend programma vol evenementen, maaltijden, en activiteiten, is het de perfecte start van je studententijd.

ZHTC op de Bruisweken:

Tijdens de Bruisweken organiseert ZHTC verschillende feesten en activiteiten, waardoor je ons alvast een beetje leert kennen. We willen dat nieuwe studenten zich welkom voelen en een voorproefje krijgen van het gezellige en actieve studentenleven dat ZHTC biedt.

De introductieweek van ZHTC:

Na de Bruisweken van Windesheim kun je je aanmelden bij ZHTC. Onze eigen introductieweek is gevuld met nog meer activiteiten en gelegenheden om nieuwe vrienden te maken en Zwolle beter te leren kennen. Als lid van ZHTC word je onderdeel van een hechte gemeenschap en kun je deelnemen aan tal van evenementen en feesten.

 

ook nieuwe vrienden maken tijdens de bruisweek van Zwolle?

Wordt Lid Van onze Studentenvereniging

Doe mee aan de leukste introweek van Zwolle!

Vrienden voor het leven

Na de bruisende introductieweek van Windesheim kun je je direct aanmelden bij ZHTC. Bij onze studentenvereniging krijg je de kans om echte vrienden te maken en diepe banden te ontwikkelen met medestudenten. Door samen te studeren, te feesten en deel te nemen aan verschillende activiteiten, leer je mensen kennen die je voor de rest van je leven zult koesteren.

 

Ontdek het studentenleven

Als lid van ZHTC kun je deelnemen aan tal van evenementen en activiteiten die je studententijd onvergetelijk maken. Van feesten en sportevenementen tot culturele uitjes en studiebijeenkomsten, er is altijd wel iets te doen. Bij ZHTC zorgen we ervoor dat je studententijd niet alleen leerzaam, maar ook leuk en avontuurlijk is.

 

Meld je vandaag nog aan

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan bij ZHTC. Begin je studententijd met nieuwe vrienden en geweldige ervaringen. Bezoek onze website voor meer informatie en het inschrijfformulier. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij ZHTC en samen een geweldige tijd te beleven!

 

Vrienden, Feesten en vooral heel veel bier!
Genoeg reden om mee te doen aan de bruisweken

Het programma van ZHTC tijdens de Bruisweken

ZHTC INTROWEEK – 21 T/M 24 augustus 

Silent Disco – 26 augustus 19:30

End of Summer party!- 27 augustus 19:30

ZHTC organiseert dé introductieweek voor studenten in Zwolle; de perfecte manier om je opleiding, de stad, de studentenverenigingen en je toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier te leren kennen.

Een levendig feest in onze prachtige tuin tijdens de leukste silent disco van de bruisweken in zwolle