Welkom bij Studentenvereniging ZHTC in Zwolle ideaal voor studenten uit Kampen

Studeer je in Kampen en ben je op zoek naar een levendige studentengemeenschap? Hoewel Kampen zelf veel te bieden heeft met zijn rijke geschiedenis en prachtige architectuur, ligt het bruisende studentenleven net iets verderop. Zwolle, en met name Studentenvereniging ZHTC, biedt de perfecte uitvalsbasis om je studententijd onvergetelijk te maken. In dit artikel ontdek je waarom een uitstapje naar Zwolle meer dan de moeite waard is.

“Bij mijn start bij ZHTC voelde ik een mix van spanning en enthousiasme. De eerste dagen waren wennen, maar ik vond snel warmte bij medeleden! Ik ben dankbaar voor de vriendschappen en kansen die ik hier krijg en nog zal krijgen!”

Kim Toes

2e jaars lid

De Leukste Feesten: Een Kalender Vol Verrassingen

Bij ZHTC staat de feestagenda nooit stil. Elke maand kun je een breed scala aan activiteiten verwachten die jouw studentenleven kleur geven. Van informele borrelavonden waar je kunt bijkletsen met vrienden, tot grootschalige themafeesten waar iedereen zich van zijn meest creatieve kant laat zien. Populaire thema’s zoals de jaren ’80, Halloween, of internationale culturen bieden een unieke twist en een kans om je te verkleden en te ontsnappen aan de dagelijkse routine. Deze feesten zijn niet alleen leuk, maar bieden ook de perfecte gelegenheid om te netwerken en vriendschappen te sluiten die een leven lang meegaan.

Goedkoopste Bier van Zwolle: Vier Zonder Zorgen

In de sociëteit van ZHTC vind je de beste bierdeals van Zwolle. Voor slechts €1,50 per biertje kan je genieten van een avond uit zonder je zorgen te maken over de kosten. Deze prijs maakt het makkelijk om regelmatig deel te nemen aan sociale evenementen, zelfs als je een strak studentenbudget hebt. Het goedkope bier, gecombineerd met onze gezellige sfeer, maakt ZHTC de ideale plek om te ontspannen en plezier te hebben met medestudenten.

Gezellige Sociëteit: Het Hart van Onze Gemeenschap

De sociëteit van ZHTC is meer dan alleen een bar; het is een gemeenschappelijke ruimte waar studenten samenkomen om te studeren, te ontspannen en te socializen. Met comfortabele zitplekken, een vriendelijke sfeer en regelmatige activiteiten, is het de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van het studentenleven. Of je nu komt om te studeren of om een spelletje te spelen met vrienden, onze sociëteit biedt een warme en uitnodigende omgeving.

Toegankelijk voor iedere student!

Wij verwelkomen studenten van alle studierichtingen en achtergronden. Ongeacht waar je vandaan komt of wat je studeert, bij ZHTC vind je een gemeenschap waar iedereen zich thuis voelt. Dit beleid van openheid zorgt ervoor dat onze leden een breed scala aan perspectieven en ervaringen kunnen delen, wat onze vereniging verrijkt.

ZHTC
Curabitur a felis in nunc fringilla tristique. Maecenas vestibulum mollis diam.

Reis Eenvoudig in 15 minuten van Kampen naar Zwolle

VVoor studenten in Kampen is ZHTC gemakkelijk te bereiken met een korte rit van slechts 15 minuten met het openbaar vervoer. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor zowel spontane uitjes als voor geplande evenementen. Of je nu een break nodig hebt na een lange studiedag of een leuke avond uit wilt met vrienden, ZHTC is nooit ver weg. Kom gerust langs op donderdag of vrijdag tussen 20:00 en 03:00 uur om de levendige en gastvrije sfeer van ZHTC zelf te ervaren en te zien waarom we bekend staan als de leukste studentenvereniging in de regio.

Ervaar het zelf: Bezoek ZHTC

Is je interesse gewekt? Bezoek dan ZHTC en ontdek zelf de redenen waarom wij de perfecte plek zijn om je studententijd te verrijken. Bij ons kun je genieten van een scala aan activiteiten, je sociale kring uitbreiden, en herinneringen creëren die je nog lang zult koesteren. We bieden een platform waar je jezelf kunt zijn, nieuwe vaardigheden kunt leren en kunt groeien zowel persoonlijk als professioneel. Word lid van onze gemeenschap en begin aan een avontuurlijke en onvergetelijke studententijd bij ZHTC. Ontdek zelf de warmte en de dynamiek van onze vereniging tijdens een van onze clubavonden of sociale evenementen. Je bent altijd welkom bij ZHTC, waar je nieuwe vrienden kunt maken en een thuis kunt vinden weg van huis.