Welkom bij Studentenvereniging ZHTC in Zwolle ideaal voor studenten uit Hattem

Woon of studeer je in Hattem maar ben je op zoek naar meer activiteiten en een bruisend sociaal leven? ZHTC in Zwolle is dan de perfecte keuze. Hieronder ontdek je waarom ZHTC dé studentenvereniging is voor jou:

“Hier maak je niet vrienden voor even, maar voor heel je leven!

Stan van der Veen

4e jaars lid

De leukste feesten en activiteiten

Bij ZHTC staat gezelligheid centraal en dat zie je terug in onze uitgebreide kalender van activiteiten. We organiseren maandelijks een verscheidenheid aan evenementen, van informele borrelavonden waar je kunt relaxen na een lange studieweek, tot grootschalige themafeesten waar iedereen zich uitdost en de nacht weg danst. Deze feesten zijn niet alleen een kans om plezier te hebben, maar ook een perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Leden kunnen zelfs meehelpen met het organiseren van evenementen, wat een geweldige manier is om leiderschapservaring op te doen en je CV te versterken. Onze evenementen zijn ontworpen om onvergetelijke momenten te creëren en de saamhorigheid binnen onze gemeenschap te versterken.

Voordelig genieten met het goedkoopste bier van Zwolle

Als student is het belangrijk om slim om te gaan met je financiën, en ZHTC helpt je daarbij. Bij ons geniet je van het goedkoopste bier in Zwolle, slechts €1,50 per biertje. Dit lage tarief maakt het mogelijk om regelmatig van een avondje uit te genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een lege portemonnee. Onze betaalbare prijzen zijn een uitnodiging voor iedere student om deel te nemen aan onze gemeenschap en te genieten van alle voordelen van het lidmaatschap bij ZHTC. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat elke student, ongeacht hun budget, kan deelnemen aan onze activiteiten en evenementen.

Een gezellige en gastvrije sociëteit

In het kloppende hart van Zwolle bevindt zich onze sociëteit, een centrale hub voor alle studenten. Deze ruimte is ontworpen om een warme en uitnodigende sfeer te bieden waar leden kunnen ontspannen, studeren, en socializen. De sociëteit is uitgerust met comfortabele zitgelegenheden, studieplekken, en een goed gevulde bar, waardoor het de ideale plek is om naartoe te gaan na een lange dag op de universiteit. Of je nu komt voor een rustige plek om te studeren of om deel te nemen aan een van onze bruisende borrels, je zult merken dat onze sociëteit een plaats is waar vriendschappen bloeien en waar altijd wel iets interessants te beleven valt.

Een studentenvereniging voor iedere student

Bij ZHTC hechten we veel waarde aan inclusiviteit en diversiteit. Onze vereniging staat open voor studenten van alle opleidingen, culturen en achtergronden. Deze diversiteit verrijkt onze bijeenkomsten en zorgt ervoor dat elke activiteit niet alleen leuk, maar ook leerzaam is. Ongeacht je studierichting of levenservaring, er is altijd ruimte binnen ZHTC voor nieuwe ideeën en perspectieven. Leden krijgen de kans om van elkaar te leren, samen te werken aan diverse projecten, en een breed netwerk op te bouwen dat hen ook na hun studietijd van nut kan zijn. We moedigen iedereen aan om zich aan te sluiten, mee te doen aan onze activiteiten, en deel uit te maken van een vereniging die groeit en bloeit door haar leden.

ZHTC
Curabitur a felis in nunc fringilla tristique. Maecenas vestibulum mollis diam.

20 minuten fietsen:  ZHTC is dichterbij dan je denkt!

Voor studenten uit Hattem is onze studentenvereniging ZHTC verrassend goed bereikbaar. Met een korte fietstocht van slechts 20 minuten bevind je je al midden in het kloppende hart van het Zwolse studentenleven. Mocht fietsen niet jouw voorkeur hebben, dan biedt het openbaar vervoer een gemakkelijke en comfortabele reis van ongeveer 40 minuten naar onze sociëteit. We zijn ideaal gelegen voor een vlotte en stressvrije reis naar onze evenementen en bijeenkomsten. Kom gerust langs op donderdag of vrijdag tussen 20:00 en 03:00 uur om de levendige en gastvrije sfeer van ZHTC zelf te ervaren en te zien waarom we bekend staan als de leukste studentenvereniging in de regio.

Ervaar het zelf: Bezoek ZHTC

Is je interesse gewekt? Bezoek dan ZHTC en ontdek zelf de redenen waarom wij de perfecte plek zijn om je studententijd te verrijken. Bij ons kun je genieten van een scala aan activiteiten, je sociale kring uitbreiden, en herinneringen creëren die je nog lang zult koesteren. We bieden een platform waar je jezelf kunt zijn, nieuwe vaardigheden kunt leren en kunt groeien zowel persoonlijk als professioneel. Word lid van onze gemeenschap en begin aan een avontuurlijke en onvergetelijke studententijd bij ZHTC. Ontdek zelf de warmte en de dynamiek van onze vereniging tijdens een van onze clubavonden of sociale evenementen. Je bent altijd welkom bij ZHTC, waar je nieuwe vrienden kunt maken en een thuis kunt vinden weg van huis.