Woon je in Hasselt en ben je opzoek naar een studentenvereniging in Zwolle?

Studeer je in Hasselt en ben je op zoek naar een levendige studentengemeenschap? Hoewel Hasselt een gezellig stadje is met een intieme sfeer en karakteristieke plekjes, vind je het bruisende studentenleven net iets verderop. Zwolle, met in het bijzonder Studentenvereniging ZHTC, biedt de ideale plek om je studententijd te verrijken. In dit artikel lees je waarom een bezoekje aan Zwolle zeker de moeite waard is.

Tijdens mijn begintijd bij ZHTC voelde ik mij welkom vanaf de eerste keer dat ik binnenkwam. De gave activiteiten, feestjes en leden zorgde ervoor dat ik terug bleef komen. Hier heb ik zelfs bijna vijf jaar later nog steeds veel plezier van!

Collin Hoekstra

5e jaars lid

De Leukste Feesten Dichtbij Hasselt: Een Kalender Vol Verrassingen

Bij ZHTC houdt de feestagenda nooit op. Elke maand bieden wij een breed scala aan activiteiten die jouw studentenleven in kleur zetten. Van informele borrelavonden waar je gezellig kunt bijkletsen, tot creatieve themafeesten waar iedereen zich van zijn creatiefste kant kan laten zien. Populaire thema’s zoals de jaren ’80, Halloween, of internationale culturen bieden een unieke kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Ervaar het Zelf: Bezoek Onze Sociëteit

De sociëteit van ZHTC is het hart van onze gemeenschap. Het is meer dan een bar, het is een plek waar studenten samenkomen om te studeren, te ontspannen en te socialiseren. Met comfortabele zitplekken en een vriendelijke sfeer is het de perfecte plek om even te ontsnappen aan het drukke studentenleven. Of je nu komt voor een studie sessie of om gezellig een spelletje te spelen, je vindt altijd een warme en uitnodigende sfeer.

Goedkoopste Bier van Zwolle

Bij ZHTC geniet je van de beste bierdeals van Zwolle. Voor slechts €1,50 per biertje kun je zorgeloos genieten van een avondje uit. Deze prijs maakt het makkelijk om regelmatig samen te komen, zelfs als je een krap budget hebt. De lage prijzen, gecombineerd met onze gezellige sfeer, maken ZHTC dé plek om te ontspannen en plezier te hebben.

Toegankelijk voor Elke Student

Bij Studentenvereniging ZHTC staan de deuren wijd open voor studenten uit alle hoeken van het land en met elk denkbare studieachtergrond. Of je nu uit Hasselt, Zwolle, of zelfs verder weg komt, of je nu techniek studeert, kunsten, economie of iets geheel anders, bij ons vind je een plek waar inclusiviteit en diversiteit hoog in het vaandel staan. We geloven dat iedereen iets unieks te bieden heeft, en dat de mix van verschillende perspectieven en levenservaringen onze gemeenschap sterker en interessanter maakt.

Ons open beleid is niet alleen een uitnodiging voor diversiteit in studieachtergronden en culturen, maar het bevordert ook een omgeving waarin studenten zich vrij voelen om zichzelf te zijn, zonder oordeel of voorbehoud. Dit zorgt voor een verrijkende ervaring waarbij leden van elkaar kunnen leren, zich kunnen ontwikkelen en gezamenlijk kunnen groeien.

ZHTC
Curabitur a felis in nunc fringilla tristique. Maecenas vestibulum mollis diam.

24 minuten met de bus:  ZHTC is dichterbij dan je denkt!

Voor studenten uit Hasselt is Studentenvereniging ZHTC uitstekend bereikbaar, waardoor je nooit een reden hebt om een evenement te missen! Met slechts 24 minuten reistijd per bus, ben je zo vanuit het centrum van Hasselt in het hart van Zwolle waar onze vereniging gevestigd is. Deze korte reistijd maakt ZHTC een bijzonder aantrekkelijke optie voor zowel spontane uitjes als voor geplande evenementen.

De directe busverbinding zorgt ervoor dat je zonder gedoe kunt reizen, ideaal voor die avonden waarop je na een lange studiedag toe bent aan ontspanning of een gezellige avond uit. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze activiteiten en evenementen zo zijn gepland dat ze goed aansluiten op de bustijden, zodat je altijd op tijd kunt komen en het maximale uit je bezoek kunt halen. Dit maakt het eenvoudiger om je studie te combineren met een actief sociaal leven bij ZHTC.

Ervaar het zelf: Bezoek ZHTC

Benieuwd geworden naar wat ZHTC te bieden heeft? Kom langs en ervaar zelf waarom wij de perfecte plek zijn om jouw studententijd te verrijken. Bezoek ons tijdens een van onze clubavonden of neem deel aan een van de vele sociale evenementen die we organiseren. Je zult de warmte en dynamiek van onze vereniging direct voelen, en zien waarom zoveel studenten ervoor kiezen om deel uit te maken van onze unieke gemeenschap.

Bij ZHTC ben je meer dan alleen een lid – je bent onderdeel van een familie. Hier vind je nieuwe vriendschappen die wellicht een leven lang meegaan en bouw je aan een netwerk van ondersteuning en kameraadschap. Onze vereniging is een plek waar je jezelf kunt zijn, nieuwe ervaringen kunt opdoen en kunt genieten van een breed scala aan activiteiten.